Wisselend personeel

Heb jij een bedrijfsruimte met wisselend personeel? Het laten bijmaken van sleutels of pasjes is een tijdrovende klus. Bovendien heb je iemand nodig die de uitgave en inname van de sleutels of pasjes beheert. Om nog maar te zwijgen over de bijkomende kosten. Zonde van je tijd en geld. De Bold Smart Cylinder biedt de ideale oplossing. Met dit slimme systeem bepaal jij zelf wie wel of juist geen toegang krijgt. Gewoon op afstand, met je smartphone.

Pasjes en sleutels zijn verleden tijd

Bold Smart Cylinder is de perfecte oplossing voor kantoren en bedrijfsruimtes. Geen gedoe meer met pasjes laten bijmaken en het uitwisselen van sleutels. Een tijdrovende klus met veel extra kosten. Met de Bold Smart Cylinder bepaal jij wie wel en geen toegang krijgt tot het gebouw of een specifieke ruimte. Met de smartphone wordt het slot ontgrendeld. Zelfs als je je smartphone een keer bent vergeten of als de batterij ervan leeg is, kun je het slot openen met een back-up code. Deze genereer je in de Bold-app en voer je in door aan de buitenknop te draaien. Ook kan de deur op afstand geopend worden door de beheerder.

Houd toezicht op afstand

Met de Bold Smart Cylinder is het ook mogelijk om verschillende timeslots in te stellen waarop iemand toegang krijgt. Zeker met wisselend personeel is dit ideaal. Zo kun je instellen dat persoon A enkel op maandag en woensdag toegang krijgt, terwijl persoon B juist op vrijdag aanwezig is. Op overige dagen wordt de toegang geblokkeerd en alleen verleend als jij toestemming geeft. Je kunt zelfs specifieke tijdstippen instellen. Zoals voor de schoonmaakdienst, die iedere vrijdagochtend tussen 7:00 en 9:00 langskomt. Is het dienstverband van een van je personeelsleden beëindigd? Dan kun je de toegang tot het pand met één druk op de knop blokkeren. Dit kan gewoon op afstand, dus het inleveren van sleutels of pasjes is verleden tijd. Je hoeft zelf dus niet meer aanwezig te zijn voor het sleutelbeheer.

100% veilig

Met wisselend personeel is het soms lastig om toezicht te houden wie wanneer in het pand aanwezig is. Ook hiervoor biedt Bold Smart Cylinder de ideale oplossing. In de Bold app wordt namelijk nauwkeurig bijgehouden wie wanneer binnenkomt. Zo weet je altijd of men op tijd komt, wie binnen is en wanneer ze het pand weer verlaten. Op die manier hou je altijd toezicht op bezoekers. Wel zo’n fijn idee. En bovendien een veilig gevoel. Daarover gesproken, hoe veilig is de Bold Smart Cylinder eigenlijk? Daar kunnen we kort over zijn: de Bold Smart Cylinder is SKG *** geclassificeerd, een keurmerk voor deugdelijk hang en sluitwerk. Om een idee te krijgen: dit is de zwaarst inbraak werende classificatie die toegekend wordt.

5 redenen om een slim deurslot te kopen

Haal maar een een ringetje van je sleutelbos af, want met de opkomst van het slimme deurslot zijn...

Hoe een smart home kan zorgen voor meer wooncomfort

Op zoek naar meer wooncomfort? Daar kunnen slimme apparaten je bij helpen. Een smart home ontzorgt...

Bold Smart Lock: gemak voor het hele gezin

Dat een slim slot meer is dan een gadget heeft de praktijk wel bewezen. Maar wat zijn de...