Verhuur

Beschik jij over een kantoorruimte die vrijwel altijd leeg staat? Met het groeiende aantal flexwerkers stijgt ook de vraag naar flexibele werkplekken. Reden genoeg om eens te kijken naar de mogelijkheden om de ruimte te verhuren. Bovendien is het een handige manier om slim geld te verdienen. Je hebt vooral geen zin in gedoe met sleutels en pasjes. Dan biedt de Bold Smart Cylinder de ideale oplossing. Hiermee wordt de verhuur van jouw kantoorruimte wel heel makkelijk!

Geen gedoe met sleutels

Heb je een vrijstaande ruimte over op kantoor? Het is zonde als deze leeg blijft staan. Zeker met oog op de stijgende vraag naar flexibele werkplekken. Toch heb je als ondernemer geen tijd voor zaken als sleutels uitdelen, toezicht houden en zorgen dat iedereen zijn sleutels weer inlevert. Met de Bold Smart Cylinder is dit verleden tijd. Geen gedoe meer met pasjes en sleutels en bovendien 100% veilig. Met Bold Smart Cylinder kun je jouw ruimte verhuren aan wie je wilt, wanneer je maar wilt. Via de app bepaal jij wie toegang krijgt tot de ruimte. Gewoon op afstand, met je smartphone.

Ontgrendel met je smartphone

De Bold Smart Cylinder is 100% sleutelvrij. Sleutels of pasjes zijn verleden tijd, want het slot werkt volledig digitaal. Met de smartphone wordt het slot ontgrendeld. Geen gedoe met codes of sleutels – als jouw smartphone toegang heeft, loop je zo naar binnen. Smartphone leeg of vergeten? Geen probleem. Dan heb je altijd nog jouw persoonlijke back-up code, die je kunt genereren in de Bold-app. Code vergeten? Dan kan de deur altijd nog op afstand geopend worden door de beheerder.

Totale controle

Met de Bold app heb je totale controle over je kantoorruimte. Zet je notificaties aan en hou zicht op wie binnenkomt. Je ontvangt een pushbericht zodra het slot ontgrendeld wordt. Dankzij de unieke tracker weet je ook direct wie binnen is gekomen. Wel zo’n fijn gevoel om te weten wie zich in jouw kantoorpand bevindt. In de geschiedenis kun je ook altijd terugvinden wie op welk moment binnen was. Zo hou je de touwtjes volledig in handen en blijf je ook op afstand nauw betrokken.

Bepaal wie wanneer toegang krijgt

De Bold Smart Cylinder biedt de ideale uitkomst voor flexwerkers. Verhuur je de ruimte op verschillende dagen van de week aan iemand anders? Dan stel je gewoon in dat persoon A alleen toegang krijgt op maandag, terwijl je de ruimte op dinsdag en woensdag aan persoon B verhuurt. Hiermee bepaal je precies wie toegang krijgt en belangrijker: wie geen toegang krijgt. Wordt de verhuur stopgezet? Dan blokkeer je de toegang met één druk op de knop. Dus geen gedoe met pasjes of sleutels.

Ben jij wel goed genoeg verzekerd?

Iedereen wilt dat zijn/haar spullen veilig en wel in huis kunnen liggen en dat de kans op inbraken...

Cadeau voor mannen: smart home gadgets

Een cadeau voor mannen… lastig! Wat geef je een man cadeau die zegt dat hij niets nodig heeft? Of...

Notificaties ontvangen als je kinderen thuis komen

Kinderen raken vaak spullen kwijt. Jassen, sokken, broodtrommels, gymtassen en natuurlijk ook...