Bold: Een 100% sleutelloze oplossing

Nooit meer sleutels nodig

Dankzij de Bold Smart Lock is het eindelijk mogelijk om zonder sleutels je huis in en uit te gaan. Toegang regelen voor je gezinsleden, andere familieleden of vrienden is voortaan eenvoudig te regelen met de Bold App. In de Bold App kun je direct contacten uit je contacten lijst selecteren en kiezen wat voor type toegang je wilt geven.

Permanent

Voor iedereen die altijd binnen moeten kunnen komen, maak je gebruik van permanent toegang. Met dit type toegang maakt het niet uit hoe laat iemand thuis komt en op welk dag. Toegang is hiermee altijd mogelijk.

Tijdelijk

Verhuur jij een kantoorruimte of een vakantiehuis? In de Bold App kun je op de dag en minuut nauwkeurig toegang regelen. Stel dat je iemand voor een week toegang wilt geven, kan dit vrij eenvoudig door die week te selecteren. Na deze week is het voor diegene niet meer mogelijk om binnen te komen. Je kunt ook vooruit plannen. Zo plan je al je reserveringen gelijk in en hoef je niet meer aanwezig te zijn om sleutels over te dragen.

Terugkerend

Heb jij personeel dat op bepaalde dagen van de week toegang mag hebben? Denk bijvoorbeeld aan de schoonmaakster of de leverancier. Kies dan voor deze optie. Je selecteert welke dagen en tussen welke uren toegang mogelijk is. Komt de schoonmaakster een dag later die jij niet hebt aangevinkt in de app, zal zij niet binnen kunnen komen. Eerst zul je haar ook voor die dag moeten uitnodigen.

Veilige oplossing

Toegang tot je huis of ruimte geven, is terecht voor veel mensen een spannende gebeurtenis. Je geeft dit niet zomaar aan iedereen en je wilt zeker niet dat er iemand ongevraagd binnen kan komen. De Bold Smart Cylinder beschermt je tegen de meest voorkomen inbraakmethodes. In het ontwerp van het slot is bewust het sleutelgat weggelaten. Het voordeel? Inbrekers kunnen nergens hun gereedschap in stoppen en zullen er daarom sneller van af zien.

De Bold Smart Cylinder is in 2018 gecertificeerd door SKG.

SKG bekijkt of het slot voldoet aan de normen van een veilig slot. Als dat het geval is, krijgt het slot een keurmerk. Dit kan een keurmerk van 1 t/m 3 sterren zijn. Hoe hoger het aantal sterren hoe beter en veiliger het slot is. De Bold Smart Cylinder is ook onderworpen aan deze testen en is zeer succesvol uit de testen gekomen. Wij kunnen met trots zeggen dat ons product SKG*** gecertificeerd is.

Gemak

Geen sleutel meer mee hoeven nemen. Je telefoon is de sleutel. Deze heb je vaak toch wel bij je, dus waarom zou je hem niet gebruiken om ergens toegang toe te krijgen. Het is ook mogelijk om notificaties in te stellen per gebruiker. Hoe makkelijk is het om een bericht te ontvangen als je kinderen thuis komen. Zo ben je gelijk op de hoogte van hun thuiskomst en hoef je er niet achteraan te bellen.

Ben je nog niet thuis, maar staan de gasten al op de stoep? Geef ze eenvoudig op afstand toegang, zodat ze vast naar binnen kunnen. Dat alles regel je in een paar stappen met de Bold App.

Verhuur je een ruimte en ben je nu vaak veel tijd kwijt om sleutels over te dragen of heb je veel kosten aan het laten bijmaken van sleutels voor je collega’s? Ook dat is niet meer nodig dankzij de Bold Smart Cylinder.

Telefoon vergeten

Als je jouw telefoon bent vergeten is het mogelijk om gebruik te maken van de Backup Pincode.  Deze moet je natuurlijk wel al een keer gegenereerd hebben in de Bold App. De Backup Pincode werkt als volgt:

Stel dat de code die je moet draaien 83415 is.

Stap 1: Je draait de buitenknop 8 keer naar links

Stap 2: Je draait de buitenknop 3 keer naar rechts

Stap 3: Je draait de buitenknop 4 keer naar links

Stap 4: Je draait de buitenknop 1 keer naar links

Stap 5: Je draait de buitenknop 5 keer naar rechts

Als je de code goed hebt gedraaid zul je zien dat het slot geactiveerd wordt. Je kunt nu naar binnen. Als je de code verkeerd hebt gedraaid, zul je een piepje horen. Draai de code nu nogmaals.

Installatie van het slot

Vaak kosten zulke installaties veel tijd en moeite om het voor elkaar te krijgen. De Bold Smart Cylinder heb je echter in 3 minuten geïnstalleerd. Moet je hier technisch voor zijn? Totaal niet nodig. Iedereen kan dit installeren.

De Bold Smart Cylinder is nu in onze webshop te verkrijgen. Bestel hem vandaag en ontvang hem morgen in huis. Je kunt niet snel genoeg beginnen met het beveiligen van je ruimtes.

 

Bold Smart Cylinder SX

Tijdelijk voor 199,-

Wat is een smart lock? Lees hier hoe het werkt

Smart lock Tegenwoordig stappen steeds meer mensen over op een slim deurslot. Dit is een zeer...

Smart home beveiliging: tips voor een veiliger huis

Denk je aan een smart home, dan denk je aan gemak en comfort. Veiligheid is misschien niet iets...

Een slim slot in mijn voordeur, maar hoe kom ik binnen zonder sleutels

Slimme huizen Is jouw huis al slim? Slimme lampen die aangaan als je thuiskomt, of als je tegen...

BOLD

Niasstraat 1

3531 WR Utrecht

0850607337

info@boldsmartlock.com

KVK: 65757319

BTW: NL 856247169B01

Conformiteitsverklaring