SKG

De Bold Smart Cylinder SX is door SKG met 3 sterren gecertificeerd. Daarmee heeft ons product de hoogst haalbare score behaald.

De afkorting SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. SKG beoordeelt en certificeert onafhankelijk deurbeslag. Door je sloten/cilinders te certificeren voldoen deze aan de Nederlandse norm voor Sterkte en Duurzaamheid.

De Bold Smart Cylinder SX is door SKG uitvoerig getest en beloond met het 3 sterren keurmerk. Daarmee heeft het product de hoogst haalbare score behaald. Wat betekent een 3 sterren keurmerk nou eigenlijk

Als een product de testen van SKG doorstaat kan deze een keurmerk krijgen van 1, 2 of 3 sterren. Hoe hoger het aantal sterren hoe hoger de inbraakveiligheid. De sterren geven aan hoelang inbrekers vertraging oplopen.

Met het 3 sterren keurmerk is de Bold Smart Cylinder extra zwaar inbraakwerend. Dit houdt in dat de Bold Smart Cylinder minimaal 5 minuten inbraakwerend is. Ook bij het gebruik van extra goed gereedschap. Het aantal minuten lijkt niet veel, maar voor inbrekers zijn dit kostbare minuten. Hoe langer het duurt om binnen te komen, des te groter de kans is om betrapt te worden.

Met een slot dat voldoet aan de SKG normen is het ook mogelijk om het Politie Keurmerk Veilig Wonen aan te vragen.

DURACORE

De Bold Smart Cylinder biedt zowel digitaal als fysiek een superieure veiligheid en betrouwbaarheid. De inbraakwerendheid van de DURACORE™-constructie is uniek.

Anti kerntrekbeveiliging

Een van meeste voorkomende inbraakmethodes is het kerntrekken. Bij kerntrekken draaien inbrekers een gehard stalen schroef in de cilinder. Hierdoor kan de cilinder uit het beslag getrokken worden. De Bold Smart Cylinder heeft deze test ook moeten doorstaan bij SKG.

 

Anti boorbelemmering

De Bold Smart Cylinder is voorzien van een anti-boorbelemmering waardoor het moeilijk om het slot uit te boren. Dankzij de versteviging van de ass genaamd Duracore™ is het onmogelijk om hier doorheen te boren.