fbpx

ondersteuning

Hoe kunnen we je helpen?

ondersteuning

Hoe kunnen we je helpen?

Support artikelen

Hoe lang gaat de batterij mee?

De batterij gaat minimaal 2 jaar of 20.000 activaties mee. De batterijstatus en het gebruik worden door Bold bijgehouden en in de app weergegeven. 

Op basis daarvan krijgt de slot eigenaar ruim van tevoren (ongeveer een half jaar) een melding wanneer de batterij aan vervanging toe is en kan deze tevens optioneel via Bold direct geleverd worden. Bij langdurig negeren van meldingen wordt het gebruik van het slot en de app aangepast om te voorkomen dat de batterij alsnog leeg raakt.


Kan de Bold Smart Cylinder gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld een 3-puntssluiting?

Ja, de Bold Smart Cylinder is een volwaardige vervanger van je huidige traditionele cilinder en kan gebruikt worden met ieder slot-systeem. Er zijn geen extra handelingen nodig voor de configuratie met een 3-puntssluiting.


Welk type batterij gebruikt de Bold Smart Cylinder?

De Bold Smart Cylinder werkt op een standaard batterij (CR123A), deze zijn breed verkrijgbaar, o.a. in een electronicawinkel.


Heeft de Bold Smart Cylinder een SKG-keurmerk?

De Bold Smart Cylinder is ontworpen om aan de eisen van het SKG***-keurmerk te voldoen. De certificering staat gepland voor het tweede kwartaal 2019.


Smartphone kwijt – Wat moet ik doen?

Om ervoor te zorgen dat alle digitale sleutels op jouw verloren of gestolen telefoon worden verwijderd, dien je op een andere telefoon (of tablet) in de Bold-app in te loggen met je oude mobiele nummer of e-mailadres en wachtwoord. Voor iedere gebruiker worden de digitale sleutels maar op een enkel apparaat ondersteund.

Er wordt op dit moment gewerkt aan een gebruikersomgeving op internet zodat dit ook buiten het gebruik van de Bold-app mogelijk is.

Tot slot kun je uiteraard nog steeds de deur openen door gebruik te maken van de backup pincode.


Hoe sluit ik mijn deur af als ik mijn huis verlaat?

Als je je huis verlaat druk je kort op de binnenknop. De knop knippert één keer groen en het Bold-slot activeert voor een periode van 10 seconden. Je verlaat het huis en draait binnen deze activatie-periode de deur op slot.

Zodra het slot deactiveert hoor je een signaal en je deur is op slot. Als je te laat bent met afsluiten, druk je opnieuw op de binnenknop. Als je liever altijd meer of minder tijd wilt hebben om het slot te bedienen, kun je dit per slot in de Bold-app instellen.


Mijn deur klemt – Werkt mijn Bold Smart Cylinder dan wel?

Een klemmende deur of zwaar lopend deurslot is een bekend en groot probleem voor gemotoriseerde, slimme sloten. Maar niet voor Bold, waarbij je nog steeds met de hand je deurslot ontgrendeld.

Hierdoor kan net zoveel, of meer kracht gezet worden als bij een traditionele cilinder. Geen extra zorgen dus over klemmende deuren maar ook hierdoor een hogere inbraakwerendheid en gegarandeerde langere levensduur van de batterij.


Is de Bold Smart Cylinder veiliger dan een traditioneel cilinderslot?

Ja, de Bold Smart Cylinder is sterker dan een traditioneel cilinderslot en is vrijwel onmogelijk kapot te maken. Het Bold-slot heeft geen sleutelopening en is daardoor maximaal beveiligd tegen kerntrekken.

De Bold Smart Cylinder is voorzien van boorbarrières van gehard staal, wat uitboren vrijwel onmogelijk maakt.

De Bold Smart Cylinder heeft een vaste as, waardoor de cilinder niet doormidden gebroken kan worden bij een inbraakpoging.

Ook de digitale veiligheid is maximaal gemaakt. De Bold maakt gebruik van volledig (end-to-end) versleutelde communicatie voor het hoogst haalbare veiligheidsniveau.

Tot slot zijn er praktische verschillen die het gebruik van de Bold Smart Cylinder veiliger maken. Sleutels kunnen op ieder moment worden ingetrokken, kunnen niet worden gekopieerd en bij elk gebruik van het slot wordt de eindgebruiker geïdentificeerd.Stap voor stap installatie

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@boldsmartlock.com

×