Notificaties

Na het aanschaffen en installeren van de Bold Smart Cylinder is het mogelijk om je familie, vrienden en eventueel personeel uit te nodigen. Dit kan vrij eenvoudig in de Bold App. Deze app is gratis te downloaden in Play en App Store.

Je kunt per gebruiker instellen welk type toegang je wilt geven. Dit kan permanent, tijdelijk of terugkerend. Zo regel je op 1 plek wie, wanneer en waar toegang heeft.

Het is ook mogelijk om notificaties per gebruiker aan of uit te zetten. Als je de notificaties aan hebt staan, ontvang je een notificatie als die specifieke gebruiker het slot activeert. Hiervoor moet die gebruiker wel verbonden zijn met het internet. Als dat niet het geval is, zul je een notificatie ontvangen nadat de gebruiker weer verbinding heeft met het internet.

Een ideale oplossing om te weten of je kinderen al thuis zijn. Zodra zij het slot activeren krijg jij een melding dat ze thuis zijn. Op die manier ben je nog sneller gerust en hoef je niet te bellen om te vragen of je kind al thuis is.

De Bold biedt naast het gemak ook een extra stuk veiligheid. Doordat de Bold SKG*** is gecertificeerd, is de kans klein dat inbrekers binnen kunnen komen. Een fijne gedachte als je kind alleen thuis is en jij op een afstand aan het werkt bent.

Hoe een smart home kan zorgen voor meer wooncomfort

Op zoek naar meer wooncomfort? Daar kunnen slimme apparaten je bij helpen. Een smart home ontzorgt...

Afscheid van de sleutelbos: open de deur voortaan met je smartphone

Sleutelloos door het leven en waar je ook bent 100% controle over wie er je huis binnengaat Met je...

5 manieren waarop inbrekers je deur open krijgen

Inbrekers kunnen op verschillende manieren sloten open krijgen. Ze maken hierbij gebruik van...