Laat je sleutels voortaan thuis als je gaat sporten

Sporten zonder zorgen

Velen van ons zullen het probleem herkennen als je gaat sporten. Het liefst beweeg je zo vrij mogelijk, maar toch zit je met een aantal spullen die je wel mee moet nemen. Vaak zijn dit je telefoon en sleutels. Hoewel we in een heleboel winkels al een telefoonhouder kunnen kopen om aan je arm te dragen, hebben we nog steeds geen goede oplossing gevonden voor de sleutels die we natuurlijk wel nodig hebben, tot nu.

Normaal gesproken zul je sleutels misschien op een ongemakkelijke manier meedragen, zoals bijvoorbeeld in je schoen of hangend aan je broek waarbij het op een vervelende manier heen en weer slingert terwijl je rent. Met de Bold Smart Cylinder heb je gelukkig nu een ideale andere oplossing!

WAT IS EEN SMARTLOCK? LEES HIER HOE HET WERKT

Comfortabel sporten

Wist je dat je met de Bold Smart Cylinder je sleutels helemaal niet meer nodig hebt? We leven in een tijdperk leven waarin we steeds meer kunnen met onze smartphone. Het gebruiken van sleutels moet ook een stuk makkelijker kunnen. Dankzij Bold kun jij sleutels lekker thuis laten wanneer je nog een rondje wilt gaan hardlopen. Met de app kun jij namelijk via je smartphone je eigen deur openen en heb je geen last meer van een bos sleutels die je altijd maar met je mee moet dragen. Het is dus niet alleen ideaal wanneer je gaat sporten, maar ook in vele andere situaties waar je simpelweg het liefst zo min mogelijk spullen bij je draagt.

 

Hoe werkt het?

De Bold app werkt gemakkelijk en snel. Je downloadt deze op je smartphone en zorgt ervoor dat alles op de juiste manier ingesteld staat. Daarnaast kun je een aantal voorkeuren aangeven. Het is namelijk zo dat niet alleen jij, maar ook de andere bewoners of bezoekers toegang kunnen krijgen tot jouw huis. Jij beslist echter wie dat zijn en wanneer zij binnen mogen komen!

Denk hierbij aan het geven van toegang aan de schoonmaakster op een bepaalde dag, zodat je niet bang hoeft te zijn dat ze op andere momenten ook zomaar het huis in kan.

Voor je medebewoners kun je aangeven dat zij altijd toegang mogen hebben en dus altijd naar binnen kunnen. Jij hebt de controle in handen en hebt daarbij een superveilig slot dat je huis ook nog eens beschermt tegen de meest voorkomen inbraakmethodes.

Je maakt het dus niet alleen makkelijker voor jezelf, maar ook weer een stuk veiliger. Mocht je de telefoon even niet hebben, of wil een van de kinderen naar binnen, dan kan er gebruik worden gemaakt van de backup pincode. Dankzij deze backup pincode kun je zelfs zonder telefoon nog naar binnen. Je genereert een pincode in de Bold app, waarna je deze code kunt draaien m.b.v. de buitenknop. Dit werkt net als een kluiscode. Je draait de cijfers om en om. Stel dat je code 53251 is, dan draai je eerst 5 keer naar links (of rechts), en het volgende cijfer de andere kant op. Als je de pincode goed hebt ingevoerd, zal het slot vanzelf activeren.

Hoe makkelijk wil je het hebben? Veilig en ook nog eens ideaal om geen sleutels meer bij je te hoeven dragen.