Kantoren

Wisselend personeel

Wisselend personeel betekent regelmatig het uitwisselen van sleutels, het laten bijmaken van pasjes en andere kostbare handelingen. Niet alleen voor de extra kosten, maar ook zonde van je tijd. Met de Bold Smart Cylinder is dit verleden tijd.

In control

Met de Bold app heb je de totale controle. Wist je dat je op de minuut nauwkeurig toegang kunt regelen? Geef toegang op bepaalde dagen en tijden aan je medewerkers, maar ook aan de schoonmakers of leveranciers. Benieuwd of de Bold Smart Cylinder ook een oplossing voor jou is? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

 

verhuur

Beschik jij over een kantoorruimte, maar staat deze vrijwel altijd leeg? Dan is het verhuren van je ruimte zeker een optie om geld terug te verdienen. Steeds meer flex-werkers zoeken een tijdelijke plek om te werken. Ook hiervoor is de Bold Smart Lock een slimme oplossing

sleutelbeheer

Niet meer aanwezig zijn om sleutels uit te delen. Met de Bold App kun je in een hele korte tijd toegang op afstand regelen. Zo houd je meer tijd over om werk te doen wat echt belangrijk is.

calamiteiten

De Bold Smart Cylinder is een vluchtweg veilige oplossing. Van binnenuit is de Bold Smart Cylinder SX altijd te openen. Zo kun je bij calamiteiten ongehinderd veilig en snel het pand verlaten. Voldoet jouw kantoor al aan een vluchtweg veilige route?