hoe het werkt

De Bold Smart Cylinder

hoe het werkt

De Bold Smart Cylinder

Eenvoudig installeren en makkelijk in gebruik

Veiligheid en gemak staat centraal bij de Bold Smart Cylinder. Jij als gebruiker kunt het slot zelf installeren en in gebruik nemen in een paar stappen.

Wij hebben een handige stap voor stap installatiepagina gemaakt.
Ook hebben we de installatie voor je vastgelegd in een installatie-video.

Gemak en veiligheid staat voorop!

U heeft een Bold en wilt graag weten hoe u deze moet installeren? Bekijk deze handige installatievideo en bekijk de stap voor stap installatiepagina op deze website. Gemak staat voorop bij de Bold. Heeft u daarna nog vragen over installatie of gebruik? Kijk dan op onze stap voor stap installatiepagina of bij de FAQ berichten.

stap voor stap installatie

Geschikt voor iedere deur

De Bold Smart Cylinder SX past op alle deuren met een binnenmaat tot 35 mm. De buitenmaat is door bijgeleverde verlengstukjes te verlengen tot 45 mm. De afstand van het hart van de cilinder t.o.v. de binnenzijde van de deur tot de deurstijl mag niet kleiner zijn dan 30 mm.

Meet de maten van je deur en check hieronder of de Bold Smart Cylinder ook op jouw deur past.

Images

Je smartphone is je sleutel

De Bold app

Je mobiele telefoon is de sleutel van de Bold Smart Cylinder. Bepaal via de app wie je toegang geeft tot je huis of bedrijf en wie niet. Met een paar handige functies heb jij totale controle. Bekijk de app-presentatie View the app presentation

Toegang delen
Gebruik monitoren
Slot-activatie
Slot-instellingen

Images

Je SmartPhone is je sleutel

De Bold app

Je mobiele telefoon is de sleutel van de Bold Smart Lock. Bepaal via de App wie je toegang geeft tot je huis of bedrijf en wie niet. Met een paar handige functies heb jij totale controle. Bekijk de app-presentatie View the app presentation

Activiteiten monitor
Gast toegang
Totale controle
Notificaties

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@boldsmartlock.com

×