Slim deuren openen

Met de huidige techniek worden de mogelijkheden met smart living oplossingen steeds groter. Lampen doe je aan met je stem, stofzuigers doen het werk terwijl je aan het werk bent en boodschappen worden thuis bij je afgeleverd, zodat je niet meer naar de supermarkt hoeft. Het is een gegeven dat steeds meer zichtbaar wordt in onze maatschappij. De reden dat we gebruik maken van zulke oplossingen? Het maakt ons leven een stuk makkelijker. Op de Nederlandse markt worden de laatste jaren ook steeds meer slimme deursloten gezien en gebracht. Wij vertellen in deze blog welke voordelen deze slimme sloten met zich mee kunnen brengen.

Altijd toegang tot je huis

Iedereen maakt het wel eens mee. De een soms vaker dan de ander. Net als je op het punt staat om de deur uit te gaan, ben je je sleutels weer eens kwijt. Vervelend, want je kunt niet zomaar de deur uitlopen. Vaak is het ook nog eens in combinatie met haasten, waardoor je reis vertraging oploopt.

Bij een slim deurslot is het een stuk makkelijker. Je trekt de deur achter je dicht en vertrekt naar je afspraak. Bij een slim deurslot heb je namelijk vaak geen sleutels meer nodig. Je telefoon is de sleutel. Zelfs wanneer je telefoon leeg is, kun je gebruik maken van een backup functie.

DE BOLD SMART LOCK: EEN 100% SLEUTELLOZE OPLOSSING

Toegang verlenen aan wie jij wilt, wanneer jij wilt.

Dankzij een speciale app kun jij instellen wie, waar en wanneer toegang heeft. Hiervoor hoef je niet bij het slot te zijn, omdat je dit op afstand kunt regelen. Superhandig mocht er iemand op de stoep staan, terwijl jij nog aan het werk bent. Nodig diegene uit in de app en geef haar toegang tot je woning. Zo hoeft niemand buiten te wachten, voordat jij er bent.

 

Deur openen zonder smartphone
Geen smartphone mee of nog geen toegang tot de app? Ook dan is er een oplossing.

Het kan gebeuren dat je de deur achter je dicht trekt en je telefoon binnen hebt laten liggen. Geen probleem als je van tevoren een pincode hebt ingesteld. Je kunt met deze pincode namelijk alsnog je huis in komen. Draai aan de knop om de pincode in te voeren. Ook in het geval van een familielid of vriend die langskomt. Hebben zij de app nog niet geïnstalleerd, dan kun je ze de pincode doorgeven, zodat zij naar binnen kunnen. Heb je iemand wel toegang gegeven via de app, dan kan je diegene ook gemakkelijk weer verwijderen zodat zij geen toegang meer hebben tot het slot. Ook kun je mensen tijdelijk toegang geven of alleen op bepaalde dagen. Bijvoorbeeld wanneer de huishoudelijke hulp één keer per week langskomt op woensdagochtend. Je kunt instellen dat zij alleen op die ochtend de deur kan openen en op andere momenten geen toegang heeft tot jouw woning.

Ook kinderen kunnen gebruik maken van de backup pincode

Veiligheid en gemak
Zoals je hierboven kunt lezen heeft een slim deurslot vele voordelen ten opzichte van een traditioneel slot met een sleutel. Het is veiliger omdat je zelf precies bij kunt houden wie wel en niet toegang heeft tot je huis en wanneer. De app is streng beveiligd, waardoor een digitale sleutel nooit in verkeerde handen kan vallen. Je kunt met de app ook zien wie het slot heeft geopend en wanneer. Kortom, ben je op zoek naar gemak en veiligheid op dit gebied? Dan is ons slim deurslot misschien wel iets voor jou.

De Bold cilinder is speciaal uitgevonden om toegang delen makkelijker en veiliger te maken. Dankzij het slot ben je geen tijd meer kwijt aan het aanwezig hoeven zijn op locatie en heb je geen extra kosten om iemand uit te nodigen.

Meer blogs

Laat je sleutels voortaan thuis als je gaat sporten

Notificaties ontvangen als je kinderen thuis komen

Veilig thuis: wat voor cilinder zit er in jouw voordeur