Het gemak van een smart lock

Een smartphone die je vertelt of je vandaag een paraplu moet meenemen, een stofzuiger die je huis schoonmaakt terwijl je op de tennisbaan staat en lampen die aangaan op jouw stemgeluid. Slimme technologieën maken het leven makkelijker. Zo kun jij je bezighouden met de dingen die er echt toe doen. Wat je leven nog makkelijker maakt is een slim deurslot, oftewel een smart lock. In dit blog lees je alles over het gemak van een smart lock!

Maak het leven makkelijker
Een aantal jaar geleden konden we ons nog niet bedenken dat we zouden betalen met onze smartphone en dat een pinpas daardoor overbodig werd. Of dat we via een app al onze boodschappen kunnen bestellen, die een paar dagen later voor de deur staan. Allemaal diensten bedacht om het leven makkelijker te maken. Op dit moment gebruiken nog veel mensen fysieke sleutels om deuren te openen, maar ook dit kan gemakkelijker. Namelijk met een slim deurslot.

Meer controle met een smart lock
Een smart lock geeft je niet alleen meer gemak, het geeft ook meer controle. Met een slim deurslot kun je namelijk zelf bijhouden wie toegang heeft tot je huis en via de app kun je zien wie er wanneer binnenkomt. De app is beveiligd, waardoor een digitale sleutel nooit in verkeerde handen valt.

Altijd toegang tot je huis met een slim deurslot
Je staat op het punt om de deur uit te gaan, maar je bent je huissleutel kwijt. Vervelend, want je kunt je huis niet uit en zoeken kost tijd. Met een slim deurslot is voorkom je dit en wordt het leven een stuk makkelijker. Je trekt de deur achter je dicht en vertrekt. Een smart lock maakt namelijk geen gebruik van een fysieke sleutel, maar van je smartphone of een pincode.

Deuren openen op afstand
Dankzij een speciale app kun jij instellen wie, waar en wanneer toegang heeft tot je huis. Dit kun je zelfs op afstand regelen. Superhandig als er iemand op de stoep staat, terwijl jij nog niet thuis bent. Nodig diegene uit in de app en geef hem of haar toegang tot je huis. Zo hoeft niemand buiten te wachten, totdat jij er bent.

Deuren openen zonder smartphone
Het kan gebeuren dat je de deur achter je dicht trekt en je telefoon nog binnen hebt laten liggen. Geen probleem als je van tevoren een pincode hebt ingesteld. Je kunt met deze pincode namelijk alsnog je huis inkomen. Draai aan de knop om de pincode in te voeren en de deur te openen. Ook in het geval van een familielid of vriend die langskomt.