Voetbalclub voortaan beveiligd met Bold

Ieder jaar probeert Haarlem-Kennemerland het complex te verbeteren voor iedere bezoeker, vrijwilliger en trainer. Nu deze club beveiligd wordt met Bold, is HK weer een stukje beter beveiligd.

Deuren die voor onbevoegden toegankelijk zijn en spullen die verdwijnen. Het is een grote ergernis voor menig sportclub, zo ook voor HK. Iedere week staan trainers weer met te weinig materiaal op het trainingsveld en kost het de club veel geld om deze elk jaar weer aan te vullen.

Om te voorkomen dat sleutels in het bezit blijven van onbevoegden en diefstal van spullen tegen te gaan, is Haarlem-Kennemerland uitgekomen bij Bold. Met de Bold Smart lock heb je geen sleutels meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is je smartphone en de Bold app.

Via deze app kan de club iedere trainer en vrijwilliger toegang geven tot de benodigde ruimtes. Ook kun je de toegang weer intrekken of beperken tot bepaalde dagen.

Naast de eerder genoemde voordelen, is ook het financiële plaatje interessant. Er hoeven geen sleutels bijgemaakt te worden, de cilinders hoeven nooit meer vervangen te worden en de aansluitkosten van Bold zijn 0 euro. Zo heb jij als club meer controle. Is jullie complex straks ook weer een stuk veiliger?

Bold Smart Cylinder SX

Tijdelijk voor 199,-

Voetbalclub voortaan beveiligd met Bold

Ieder jaar probeert Haarlem-Kennemerland het complex te verbeteren voor iedere bezoeker,...

BOLD

Niasstraat 1

3531 WR Utrecht

0850607337

info@boldsmartlock.com

KVK: 65757319

BTW: NL 856247169B01

Conformiteitsverklaring