Cadeau voor mannen: smart home gadgets

Een cadeau voor mannen… lastig! Wat geef je een man cadeau die zegt dat hij niets nodig heeft? Of die al alles heeft? Ga voor een leuke gadget in huis! We geven je vijf cadeautips voor mannen die houden van slimme gadgets.

Cadeautip 1: De robot stofzuiger
Wie heeft het niet gezien: de grappige filmpjes met een kat op de robot stofzuiger. De robot stofzuiger is niet alleen erg grappig, hij is ook nog eens heel relaxed! Hoe heerlijk is het als je niet meer hoeft te stofzuigen? Zeker als er een hond, kat of spelende kinderen in huis rondlopen. Je zet de stofzuiger neer, hij weet waar hij moet stoppen en hij kan zijn werk doen. Scheelt weer tijd en een huishoudelijke klus!

Cadeautip 2: Een stoere boekenkluis
We hebben allemaal wel iets dat we graag verborgen willen houden. Denk aan een envelop met cash geld, een dagboek of iets anders dat niet voor iedereen bestemd is. In dat geval is er een manier van opbergen die niemand opvalt: een boekenkluis. Het ziet eruit als een Engels woordenboek, maar in de binnenkant is het een kluis. Zo kun jij je geld of andere waardevolle spullen verstoppen.

Cadeautip 3: Een smart lock voor een slimme voordeur
Met deze handige gadget zijn sleutels verleden tijd. Meer gemak en controle met een smartlock. Een slim deurslot waar je geen sleutel meer voor nodig hebt. De smartphone is al een tijd onze nieuwe beste vriend, maar nu helpt hij ons ook met het openen van deuren. Via een app regel jij de toegang tot je huis of kantoor en controleer je wie er wanneer naar binnen mag. Je familieleden geef je bijvoorbeeld altijd toegang, terwijl de schoonmaakster alleen naar binnen kan op de dag dat ze komt werken. Een vakantiehuis? Dan regel je tijdelijke toegang voor de Airbnb gasten.

Wil je weten hoe een smart lock werkt? Lees dan verder.

Cadeautip 4: Koop een slim stopcontact
Een slim stopcontact is ideaal wanneer je regelmatig van huis bent. Het slimme stopcontact werkt heel simpel: je zet deze op afstand aan- en uit. Je kunt dan bijvoorbeeld de lampen aanzetten zonder dat je thuis bent. Stel je voor dat je via je inbraakalarm een melding krijgt dat er een inbreker in je huis is. Met je slimme stopcontact zet je de lamp in de woonkamer aan, zodat je de inbreker afschrikt. Zo hoef je niet dagenlang de lampen aan te laten staan als je op vakantie bent. Hier lees je alles wat je moeten weten of een slim stopcontact.

Cadeautip 5: Ga voor een automatische kookplaat
Staat hij graag in de keuken? Of laat hij juist dingen te lang op het vuur staan? Voor mannen die van gadgets houden en het liefst zo efficiënt mogelijk leven is er nu een automatische kookplaat. Dit kookwonder houdt precies bij hoelang iets nog in de pan moet blijven zitten. Iets aan laten branden kan dus niet meer. Wil je hier meer over weten? Lees hier hoe een automatische kookplaat werkt.