Bold Smart Lock: gemak voor het hele gezin

Dat een slim slot meer is dan een gadget heeft de praktijk wel bewezen. Maar wat zijn de specifieke voordelen voor een gezin? En hoe werkt een Bold Smart Cylinder binnen verschillende gezinssituaties? In deze blog beschrijven we een aantal voorbeelden van het gemak dat de Bold Smart Cylinder kan bieden aan gezinnen.

De voordelen van Bold Smart Cylinder voor een gezin met een baby

Jullie kind is net geboren. Samen zitten jullie op een wolk, in je eigen bubbel. Je wilt zoveel mogelijk genieten van de tijd die je met elkaar doorbrengt. Daarnaast is het een tijd van herstel en ritme vinden. Hoe lekker is het dat je dan alle visite en hulp kunt binnenlaten zonder naar de deur te hoeven lopen? Bold Smart Lock maakt dit mogelijk. Met de app geef je toegang aan de door jou gewenste personen, op door jou gekozen dagen en tijdstippen. Je kunt het slot ook direct openen met de app; gewoon vanaf je bank.

De voordelen van Bold Smart Cylinder voor een gezin met tieners

“Pa, ik ben mijn sleutel kwijt”. Als je ouder bent van één of meerdere tieners heb je dit vast al eens gehoord. Met Bold Smart Lock heb je geen sleutels meer nodig. Dankzij het sleutelloze slot hoef je je geen zorgen meer te maken over ronddwalende sleutels. Ook met het laten bijmaken van sleutels is het verleden tijd. Met Bold Smart Lock hebben jouw tieners continu toegang tot de woning. Het enige wat ze nodig hebben is hun mobiele telefoon en de door jou gegeven toegang. Wel zo makkelijk én veilig.

De voordelen van Bold Smart Cylinder voor een gezin met pubers

Urenlang wakker liggen om te horen of je kind ‘s nachts thuiskomt; met de Bold Smart Lock is dat verleden tijd. Het slot verzendt een notificatie naar jouw mobiele telefoon, zodra het slot geopend wordt. Is het een uitgaansavond? Dan zet je de Bold app notificaties gewoon op geluid, zodat je opmerkt wanneer je kind thuiskomt. Zo kun jij rustig je ogen dicht doen. Bold Smart Lock geeft je fijnere nachten!

Bold Smart Lock: voor elk gezin

Je herkent het wel: met je handen vol boodschappen sta je voor de deur. Met moeite krijg je de sleutelbos uit je jaszak te pakken. Terwijl je naar de juiste sleutel zoekt, valt er een pak melk uit je boodschappentas. Hoe lekker zou het zijn als het slot automatisch ontgrendeld, zodra jij voor de deur staat? Ook dat voordeel biedt Bold Smart Lock. Zet bluetooth en locatiegegevens aan op je telefoon en het slot opent wanneer jij in de buurt bent. Gedoe met sleutels is daarmee verleden tijd, je hoeft alleen de knop nog om te draaien.

Ervaar de voordelen van een slim slot voor jouw gezin. Bestel de Bold Smart Lock.