Bold Installatieservice

Over de Bold Installatieservice

Met Bold’s installatie service zorg je ervoor dat de door jouw bestelde Bold Smart Lock door een ervaren monteur op juiste wijze wordt geïnstalleerd. Daarnaast helpt onze monteur je op weg met de mobiele applicatie, zodat je daarna precies weet hoe de app werkt en wat je er mee kan. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over de Bold Installatie service en hoe je een afspraak maakt.

R

Koop Bold Installatieservice*

Vink ‘Bold Installatie service’ aan bij aankoop van jouw Bold Smart Lock. Hiermee geef je ons het sein om een afspraak met je te maken. Bold biedt deze service alleen aan in Nederland. Controleer wel dat je bij de bestelling de juiste afmeting voor de deur kiest.

*Aanschaf Bold installatieservice geldt voor maximaal 2 sloten. Heb je interesse in de installatieservice voor 3+ sloten?. Neem dan eerst contact met ons op via support@boldsmartlock.com en we helpen je graag verder

R

Maak een afspraak

Maximaal twee werkdagen na bezorging van je bestelling nemen wij contact op. Hierin plannen wij een afspraak op een tijdstip dat jou uitkomt. De afspraak vindt dus altijd plaats na de levering van jouw product.

R

Tref voorbereidingen

Voorbereidingen zijn niet nodig. Het enige wat we van je vragen is om de sleutel van de bestaande cilinder die vervangen wordt paraat te hebben.

R

De afspraak zelf

Op het door jou gekozen moment staan we op de stoep. We halen je oude cilinder uit de deur en installeren je Bold Smart Lock. We helpen je met het gebruik van de mobiele applicatie en leggen je de basis functionaliteiten uit. Denk hierbij aan het uitnodigen van gebruikers van het slot, het instellen van een back-up pin en bijvoorbeeld de werking van auto-activatie.

Voor iedereen die zijn Bold Smart Lock niet zelf wil installeren, maar het toch snel en zonder zorgen wil gebruiken, bieden we de Bold Installatie service aan.

Bold Installatieservice

Jouw bestelde Bold Smart Lock door een ervaren monteur op juiste wijze geïnstalleerd. De installatieservice is alleen beschikbaar in Nederland. Meer informatie.

59.00